Magi på riktigt - om att skapa och leva det liv du drömmer om

Visionen - Syftet med föreläsningen är att inspirera Sveriges ungdomar och bidra till ökad motivation samt förväntansfullhet på livet efter gymnasiet. Att våga förverkliga det liv man innerst inne drömmer om samt må optimalt bra på vägen.

Då Aleksandar vill bidra till djupgående insikter kommer han också lansera ett digitalt kapitel i veckan, ur sin blivande debutbok, med start vid turnéstarten. Denna kommer man kunna ta del av via hemsidan. Han erbjuder även öppna coachingsessioner en gång i veckan i den stad han är i just då, dit elever som medverkat på föreläsningen kan komma och bolla sina drömmar och funderingar.

På turnén har Aleksandar med sig ett produktionsbolag som dokumenterar hela äventyret vilket skall bli ett program i 15 avsnitt, ett avsnitt per vecka, med dokumentärserien "Magi På Riktigt". Idén är att samtidigt som äventyret fortskrider söka upp den mest inspirerande personen i den staden han är i, för att lära av vad hen gjort för att förverkliga sitt drömmars liv. Detta går att följa via Youtube, Instagram, Facebook och Aleks podcast.

Turnén "100 skolor på 100 dagar" med föreläsningen "Magi på riktigt" kommer mynna ut i ett större event i Stockholm där Oscarsteatern är preliminärbokad. En upplevelser fylld med magi, drömmar, musik och inspiration!