Hela människan inte bara idrottaren!

Jönköpings Kommun

Kanot

Träning med individen i fokus

På Sanda Kanot får du professionell träning och vägledning i din utveckling inom alla områden; tekniskt, taktiskt, fysiskt och mentalt. För att säkerställa din utveckling bedrivs träningen av välutbildade tränare som vet vad som krävs av dig som individ för att nå dina mål. För att utvecklas optimalt krävs utmaningar och stimulans och detta får du varje dag i form av målinriktade träningskamrater och engagerade tränare som tillsammans med dig utvecklas mot de mål som du siktar mot. Vi bygger mycket av träningsupplägget på att utveckla/förstärka dina individuella behov

Talangutvecklingsmiljön

Att miljön påverkar vår utveckling är ingen hemlighet. På Sanda har vi en miljö där idrottare från olika idrotter möts och delar erfarenheter. Vi har välutrustat gym och träningshallar på Sanda för fys-träning. Kanotträningen bedrivs på Jönköpings Energi Arena vid Rocksjön.

Ansökan/urval

Ansökan till  LIU-idrotter gör du via vår hemsida senast den 15 feb. Du gör även en ansökan till Sandagymnasiet och det program du vill läsa hos din syv på den skola du går idag. Vi kontaktar alla som sökt Lokal idrottsutbildning och bekräftar att du fått plats senast 1/5.

Visste du att

- Sofia Paldanius vår kanotcoach har deltagit i 5 OS och har 12 internationella mästerskapsmedaljer

- Jönköpings Energi Arena vid Rocksjön har varje år nationella tävlingar, 2017 var det sprint-SM

- Det som gör Rocksjön till en bra kanotsjö är vassen som dämpar vågor.