Hela människan inte bara idrottaren!

Jönköpings Kommun

Tennis

Träning med individen i fokus

På Sanda Tennis får du professionell träning och vägledning i din utveckling inom alla områden; tekniskt, taktiskt, fysiskt och mentalt. För att säkerställa din utveckling bedrivs träningen av välutbildade tränare som vet vad som krävs av dig som individ för att nå dina mål. För att utvecklas optimalt krävs utmaningar och stimulans och detta får du varje dag i form av målinriktade träningskamrater och engagerade tränare som tillsammans med dig utvecklas mot de mål som du siktar mot. Vi bygger mycket av träningsupplägget på att utveckla/förstärka dina individuella behov

Talangutvecklingsmiljön

Att miljön påverkar vår utveckling är ingen hemlighet. På Sanda har vi en miljö där idrottare från olika idrotter möts och delar erfarenheter. Vi har välutrustat gym och träningshallar på Sanda för fys-träning. Träningen i Tennis bedriver du framförallt i Racketcentrums lokaler 10 minutter med buss eller cykel från skolan.

Ansökan/urval

Ansökan till LIU-idrotter gör du via vår hemsida senast den 15 feb. Du gör även en ansökan till Sandagymnasiet och det program du vill läsa hos din syv på den skola du går idag. Vi kontaktar alla som sökt Lokal idrottsutbildning och bekräftar att du fått plats senast 31/1.

Visste du att

- Sverige spelade Davis Cup mot Lettland i Racketcentrum 2014

- Mikael Tillström som har varit rankad 39:a i världen (1996) började sin tenniskarriär i Bankeryds TK

- Damerna från Tabergsdalens TK vann SM-brons 2016